Ege Postası
Geri

Zirvenin adı Menemen Belediyespor  

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta evinde en yakın rakiplerinden Hatayspor'u 1-0 yenen, Keçiörengücü'nün de Etimesgut Belediyespor'a yenilmesiyle tekrar liderlik koltuğuna oturan Menemen Belediyespor, zirve yarışına ağırlığını koydu.
Zirvenin adı Menemen Belediyespor  
Haberler / Spor
22 Ekim 2017 Pazar 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Teknik direktör Suat Kaya, iç sahada 5'te 5 yaptıklarını hatırlatarak, "Hatayspor bu ligin iyi takımlarından biri. Çok kritik bir galibiyet aldık ve yeniden zirveye yerleştik. Her geçen hafta sorumluluğumuz artıyor, bizden beklentiler oldukça yüksek. Çizgimizi bozmadan yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. 

İlk 9 haftada şampiyonluk mücadelesi veren rakiplerle oynadıklarını belirten teknik direktör Kaya, "Kalan 8 maçımız biraz daha rahat gözükebilir. Ancak biz asla disiplinimizden taviz vermeyeceğiz. Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası'nda Giresunspor'a konuk olacağız. Ardından lig müsabakasında Tokatspor deplasmanına çıacağız. Yoğun bir müsabaka takvimi bizi bekliyor. Hepsinin üstesinden gelebilecek potansiyele sahibiz" yorumunu yaptı.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası